Masaža Oglasi u potpunosti se ograđuje od tačnosti svih oglasa na sajtu www.masazaoglasi.com, niti preuzima odgovornost za bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu pričinjenu oglašivačima ili korisnicima usluga koje se reklamiraju na našem sajtu.

Strogo je zabranjeno oglašavanje svih vidova erotskih masaža. Nedozovljeno je opisivanje izgleda terapueta, kao i postavljanje neprikladnih slika. Nepoštovanje ovih odredbi vodi do suspendovanja naloga korisnika, i brisanje svih oglasa korisnika.

U slučaju da se utvrdi povezanom broja telefona, iz oglasa koji ne promoviše erotske masaže i/ili seksualne usluge, sa oglasom na drugom sajtu gde se ove usluge promovišu, nalog korisnika će biti izbrisan, zajedno sa svim oglasima.

Oglašavanje na sajtu www.masazaoglasi.com je besplatno. Pored besplatnih oglasa, postoji i mogućnost dodatnog promovisanja oglasa putem plaćenog oglašavanja. Pored isticanja olgasa, korisnici plaćenih oglasa nemaju nikakve druge beneficije u odnosu na druge korisnike, i moraju se pridržavati istih pravila koja važe za sve.

Spamovanje (dupliranje oglasa i/ili postavljanje više od jednog oglasa od strane istog oglašivača) je stroko zabranjeno, i može voditi ka brisanju naloga za oglašavanje.

Trajanje oglasa je ograničeno na 90 dana. Kako bi se on nastavio prikazivati, neophodno je da se na vreme obnovi.