Jedinstvena ponuda na Balkanu, u Art masaža studiju!

Samo ovde možete da naručite masažu za opuštanje i transformaciju seksualne energije, koja je praćena stručnim nadzorom i vežbama za tehnike kontrole uzbuđenja. Lingam masaža je maserska tehnika stara preko 4000 godina, radi se rukama i bazirana je na odlaganju orgazma uz tehnike disanja. Ova masaža pomaže u razbijanju blokada i oslobađanju toksina za povećanje protoka krvi u polnim organima, što doprinosi laškem oslobađanje različitih hormona i stimuliše i seksualno i moždano funkcionisanje. Efekat ovoga se oseća kao izuzetno stanje opuštenosti i blaženstva.

Zdravi hormonalni balans pomaže nam u zaštiti od mnogih zdravstvenih problema kao što su: gubitak memorije, bol u leđima, loša cirkulacija, smanjen libido. Takođe, pomaže u oslobađanju prošlih trauma i emocija koje se drže u polnim organima, povećavajući orgazmički potencijal.

Pomaže kod drugih problema kao što su: impotencija, teško mokrenje, prerana ejakulacija, gubitak erekcije, bolan odnos, opšta vitalnost.

Terapeutkinja koristi različite tehnike za eliminaciju uzroka problema sa potencijom, daje vam vežbe za poboljšanje cirkulacije u karlici i stimuliše funkciju polnih žlezda. Ono što mnogi ne znaju je da su polne žlezde u osnovi imuniteta jer je u njima zapisan vaš DNK!

Tehnike disanja i korektura stava tela, uz ovu masažu, pomažu  i kod bolova u donjem delu leđa. Osim toga, jačaju se mišiće karlice, doprinosi se kontroli ejakulacije, što će imati za efekat produžetat polnog čina a time i samozadovoljstvo muškarca, koji će biti sposoban da zadovolji svoju parnterku. U tom smislu, ova masaža doprinosi i boljim partnerskim odnosima, i može vam pomoći da postanete bolji ljubavnici, da nađete odgovarajuću partnerku i da napredujete u karijeri, generalno. Dobićete tehnike koje menjaju kvalitet vašeg života generalno, a za gojazne postoji poseban program, uz savete i vežbe. Osobe sa bolovima u kičmi usled oslabljenih mišića, disbalansa karlice ili povreda, išijasa i diskushernije se mogu rešavati vežbama i terapeutskom masažom.

Ova masaža ide uz obavezan pregled, i masažu celog tela, ili vežbe i parcijalnu masažu tela. Nije moguće naručiti samo genitalnu masažu.

Za trajanje i cenu tretmana, potrebno je da pošaljete SMS ili da pozovete na broj u oglasu, i date podatke o vašem godištu, visini, težini i aktuelnom problemu, ako postoji.

Za više detalja: https://artmasaza.wordpress.com

Tretmani se održavaju u studiju, na Zvezdari. 

Odlazak na adresu, naplaćuje se 50% više, uz dodatne troškove za taksi; Tretmani vikendom, praznicima i hitni tretmani se naplaćuju 30 do 50% skuplje.