Dodavanje oglasa

Proces dodavanja novog oglasa je veoma jednostavan. Sve što treba da uradite jeste da kliknete na dugme „Dodajte oglas“ koje se nalazi na svakoj stranici sajta. U slučaju da sajtu pristupate preko mobilnog uređaja, dugme „Dodajte oglas“ pretvara se u kradratić sa znakom „+„.

Da bi oglas dodali, neophodno je da se ulogujete na sajt. To možete postići na dva načina:

  1. Klikom na „Dodajte oglas“ (ili „+“ znak), a potom unosom podatak za pristup sajtu (korisničko ime i lozinku)
  2. Klikom na kružić sa strelicom udesno (pozicija ovog dugmeta zavisi od uređaja putem kojeg pristupate sajtu (na PC-u nalazi se pri vrhu, sa desne strane, odmah pored „Dodajte oglas“, dok se na mobilnim uređajima nalazi pri nekom od uglova ekrana).

Ukoliko ste se već ulogovali na sajt, umesto kružića sa strelicom udesno pojaviće se ikonica koja predstavlja osobu, odnosno Vaš profil. Klikom na tu ikonicu možete pristupiti Vašem profilu, videti i urediti Vaš oglas.

Nakon unosa svih podataka u polja za oglas, potrebno je da se saglasite sa uslovima oglašavanja (klikom na kvadratić levo od „Slažem se sa uslovima“ i da potom kliknete na „Postavi oglas„.

Oglas se momentalno objavljuje nakon dodavanja.

Napomena: oglasi sa neprikladnim sadržajem, koji su u suprotnosti sa uslovima oglašavanja, kao i oglasi koji se ne odnose na masažu se momentalno brišu, a nalog korisnika se blokira.

Ažuriranje oglasa

Da bi izmenili postojeći oglas, neophodno je da se prvo ulogujete klikom na kružić sa strelicom udesno koji se pojavljuje negde na ekranu (pozicija zavisi od uređaja putem kojeg pristupate sajtu). Ukoliko ste već ulogovani, umesto kružiza sa strelicom pojavljuje se ikonica osobe, koje izgleda kao glava sa ramenima. Klikom na nju pristupićete Vašem profilu. Na ovu ikonicu treba da kliknete i u slučaju da ste se tek ulogovali na sajt, jer preko nje odlazite na stranu gde se uređuju oglasi.

Nakon pristupa Vašem profilu, sa leve strane nalazi se korisnička tabla (na mobilnim uređajima ona drugačije izgleda). Klikom na „Vaši oglasi“ otvoriće se nova strana na kojoj će te videti Vaš oglas. Klikom na ikonicu olovke dobićete mogućnost da imenite Vaš oglas (prelazom kursorom miša preko ove ikonice pojaviće se tekst Izmeni oglas.

Kada završite sa željenim izmenama, prihvatite uslove oglašavanje i kliknite na „Postavi oglas„.