Rešite se celulita. Anticelulit masaža je jedan od najboljih načina da to postignete! Sve što vam je potrebno jeste profesionalni i iskusni terapeut koji će uz pomoću posebnih anticelulit tehnika doprineti ubrzanom lučenju toksina i viška vode iz vašeg organizma.

Koristi od anticelulit masaže

Da li masaže zaista može doprineti redukciji i eliminaciji celulita? Da, može! Ne samo što može doprineti eliminaciji celulita već uporedno povoljno utiče na blagostanje celog organizma. Anticelulit masaža stimuliše cirkulaciju što doprinosi lepšem izgledu kože. 

Iako je malo bolna, ukoliko je stručno izvedena, ne doprinosi pojavi modrica na koži. Pošto predstavlja lokalnu terapiju, može se primenjivati samo na problematične delove tela (abdomen, butine, noge, zadnjica…). Samo nakon par tretmana primetićete smanjivanje celulita kao i poboljšanu cirkulaciju. 

Anticelulit masažom eliminišu se toksini i višak vode iz organizma

Eliminacijom toksina i viška vode iz organizma, koža postaje mekša, elastičnija, i čvršća, a mišici zategnutiji. Telo se preoblikuje a obimi smanjuju.

Anticelulit masaža pomaže ali nije dovoljna

Kako bi rezultati bili vidljivi, a uz to i bili trajni, pored profesionalnog terapeuta potrebno vam je i nešto više. Anticelulit masaža treba da se obavlja u dužem periodu, i treba biti kombinovana sa zdravom ishranom, dovoljnim unosom vode (minimalno 2 litre), kao i redovnom rekreacijom. Bez novih navika, pravilne ishrane i rekreacije, efekat anticelulit masaže neće biti primetan. Stoga, maskimalno redukujte unos slatkiša (šećera), grickalica, brze hrane, i okrenite se zdravijim opcijama (riba, manje masni proizvodi, voće, povrće, žitarice…).