Website za Vaš salon za masažu ili manju firmu, za samo 12.000 din. Za više info, javite se na genhoffice@gmail.com

srzh-CNhrenfrdeelites

Masaza

Postoji veliki broj vrsta masaža, od klasičnih masaža poput relaks masaže, do egzotičnijih poput lomi lomi masaže. Izbor vrste masaže zavisi od vaših potreba i želja. 

Lomi lomi masaza

Lomi lomi masaža je tradicionalna havajska masaža koja koristi predstavlja kombinaciju nekoliko različitih tehnika, primenu ulja od oraha, ponekad i elemenata molitve, tehnike disanja i posebnih pokreta koji obnavljaju energiju i opuštaju telo. Pokreti su nežni, ali imaju dubinski efekat na mišiće zahvaljujući kontinuiranim, tečnim pokretima.

Maderoterapija

Maderoterapija predstavlja terapiju posebno dizajniram drvenim oklagijama kojima se pospešuje redukcija celulita i telesna transformacija kroz pospešivanje gubitka kilograma. Oklagijama se postiže koncentracija pritiska koji doprinosi razlaganju masti i celulita, koji se potom, sa ostalim toksinima, izbacuju iz organizma. 

 

Masaža vulkanskim kamenjem

 

Masaža vulkanskim kamenjem je vrsta masaže čiji je primarni cilj da opusti napete mišiće. Tokom masaže vulkanskim kamenjem, glatko, pljosnato i zagrejano kamenje se postavlja na specifične delove tela. Kamenje je uglavnom od bazalta, vrste vulkanskom kamena koje zadržava toplotu. 

Anti-celulit masaža

Rešite se celulita. Anticelulit masaža je jedan od najboljih načina da to postignete! Sve što vam je potrebno jeste profesionalni i iskusni terapeut koji će uz pomoću posebnih anticelulit tehnika doprineti ubrzanom lučenju toksina i viška vode iz vašeg organizma.